Teoriundervisning


Nørretorv Køreskole tilbyder alle en seriøs og kvalificeret undervisning. I forbindelse med undervisningen får alle elever stillet en pc til rådighed. Der eksisterer ikke faste teorihold på Nørretorv Køreskole. Dvs. at du kan begynde undervisningen når du har lyst. Vi tager imod dig i teorilokalet, når det passer dig. Vi er i teorilokalet når der undervises. Modsat andre pc-undervisende køreskoler er vi hele tiden "omkring dig". Du kommer ikke til at "passe dig selv", og vi er i besiddelse af et topmoderne undervisningssystem til bil.

Loven forlanger at du skal modtage 29 teorilektioner, og tidspunkterne for undervisning aftaler vi. Nørretorv Køreskole er meget fleksibel og vi har undervisning på mange forskellige tidspunkter. Hvis du har brug for ekstra teorilektioner, skal du ikke betale yderligere.

Teorilokalet er smukt beliggende på det nyrenoverede Nørretorv "lige midt i centrum", med fine busforbindelser lige til døren. Endvidere også gode parkeringsmuligheder. Vi kan tilbyde lyse og venlige lokaler med de bedste indlæringsmuligheder. Der er altid rent og lokalerne er røgfrie. Har du behov for tobak, finder vi også ud af det! Vi har automater med varme drikke, og kildevand, og vi mødes ofte med eleverne i vores lille café, før kørelektionerne.

Se om du kan bestå en teoriprøve - klik på linket "www.trafiktesten.dk" længere nede på siden.